TERMENI ȘI CONDIȚII

 

PRECIZĂRI GENERALE

Site-ul www.krausz.ro este un magazin virtual, operat de  CHOCOLATE MANAGEMENT SRL,  realizat cu scopul comercializării ciocolatei handmade Krausz. 

Utilizarea acestui site în scopuri informative sau cumpărături, presupune acceptarea termenilor și condițiilor. CHOCOLATE MANAGEMENT SRL are dreptul de a aduce modificări ale acestor prevederi fără o prealabilă notificare.

Citirea și acceptarea termenilor și condițiilor și a politicii de livrare sunt necesare și sunt considerate ca fiind parte integrantă a relațiilor contractuale generate odată cu efectuarea comenzii.

 

DATE PERSONALE

Datelor dvs. vor fi tratate conform Politicii de confidențialitate.

 

PLĂȚI ONLINE CU CARDUL

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de euplatesc.ro

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastra să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane: Chocolate Management SRL și euplatesc.ro garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul krausz.ro sau pe serverele euplatesc.ro.

În cazul sistemului 3d secure pentru plata cu carduri visa sau mastercard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct în sistemele visa sau mastercard, iar în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3d secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastra în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă, stiută numai de dumneavoastră, similar codului pin la tranzacțiile de la atm.

 

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE PRODUSELOR

Toate prețurile produselor de pe site sunt exprimate in RON și presupun TVA numai unde este menționat. Prețurile nu includ taxele de transport, acestea fiind calculate separat la finalizarea comenzii.

 

MODALITATEA DE COMANDĂ

Comanda produselor KRAUSZ se poate face prin adăugarea la coș a produsului sau produselor preferate în cantitățile dorite de cumpărător. În Coșul de cumpărături se poate lansa comanda. 

Expedierea comenzii presupune că ați citit și sunteți de acord cu termeni și condiții, cu politica de transport și politica de confidențialitate.

 

RESPONSABILITĂȚI

Chocolate Management SRL nu răspunde de eventuale deteriorări ale produselo livrate, apărute în urma livrării.

Produsele KRAUSZ sunt unice, fiind realizate manual, ceea ce înseamnă că produsele livrate pot diferi de cele prezentate pe website.

Ne rezervăm dreptul de a schimba ambalajul produselor noastre fără niciun fel de atenționare prealabilă.

Chocolate Management SRL nu răspunde pentru eventuale informații eronate sau incomplete, apărute pe acest website.

În cazul în care prețul unor sau a mai multor produse apare eronat pe website din cauza unor erori provenite din baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile apărute în perioada existenței erorii, caz în care clienții vor fi contactați privind anularea comenzii.

Orice defecțiune produsă sau funcționare greșită a prezentului website sau a serverului este în afara răspunderii Chocolate Management SRL.

 

RECLAMAȚII ȘI DREPTUL DE RENUNȚARE

Clientul are dreptul să renunţe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Se pot returna numai produsele cumpărate de pe www.krausz.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fără orice fel de deteriorare și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse cu ambalaje desfăcute, sigilii rupte, deteriorate, topite.

 Chocolate Management SRL va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data preluării produselor returnate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client.

 

FRAUDĂ

Orice tentativă de accesare a datelor personale sau a website-ului wwww.krausz.ro va fi considerat o tentativă de fraudă și va fi pedepsit conform legii.

 

FORȚA MAJORĂ

Exceptând cazurile care nu sunt prevăzute în mod expres, astfel, nici una dintre părţile prezentului contract nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la termen şi/sau în mod corespunzător, total sau parţial, a oricărei obligaţii care revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea obligaţiei respective a fost cauzată de un eveniment imprevizibil la data închiderii contractului şi ale cărei consecinţe sunt de neînlăturat de către partea ce îl invocă.

 

LITIGII

Eventualele litigii care s-ar ivi în legătură cu derularea prezentului contract, vor fi soluţionate prin negocieri; dacă acest lucru nu este posibil se va recurge la concursul Instanţei Judecătoreşti competente, în raport de sediul pârâtului.